Ręczne

Zastosowanie ręcznego młynka do kawy umożliwia uzyskanie doskonałego aromatu kawy.  Kawa mielona ręcznie nie nagrzewa się, dzięki temu zachowuje swój smak i moc. Warto pamiętać o tym, że ręczne młynki uniemożliwiają zmielenia kawy wystarczająco drobne cząstki, które pozwoliłyby na zaparzenie espresso. Są jednak doskonałym rozwiązaniem dla osób, które uwielbiają  popularną dla polskiej tradycji kawę sypaną lub też chciałyby zaparzyć kawę we włoskiej kawiarce. Ręczne mielenie kawy wymaga większego zaangażowania w jej zaparzenie, z drugiej jednak strony może być bardzo przyjemnym rytuałem dla osób ceniących sobie wysokie walory smakowe i aromatyczne kawy.

100 dniowe prawo do zwrotu
Płatności PayU
Darmowa dostawa
Bezpieczne zakupy
Używamy plików cookies aby ułatwić Ci korzystanie z naszych stron www, do celów statystycznych oraz reklamowych. Jeśli nie blokujesz tych plików, to zgadzasz się na ich użycie oraz zapisanie w pamięci Twojego urządzenia. Pamiętaj, że możesz samodzielnie zmienić ustawienia przeglądarki tak, aby zablokować zapisywanie plików cookies. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności